Міністр оборони Великобританії подав у відставку на тлі скандалу

Міністр оборони Великобританії подав у відставку на тлі скандалу
Глава міноборони Британії Майкл Феллон

Міністр оборони Великобританії визнав, що «в минулому поводився неналежним чином для збройних сил»

Міністр оборони Великобританії Майкл Феллон в середу, 1 листопада, подав у відставку на тлі публікацій в ЗМІ про його можливі сексуальні домагання по відношенню до радіоведучої Джулії Хартлі-Брюер.

Про це повідомляє ВВС.

Заява про відставку послідувала через день після того, як він підтвердив, що «в 2002 році дозволив собі вільність щодо Хартлі-Брюер».

«Останнім часом з'явився ряд звинувачень в тому числі щодо моєї поведінки в минулому. Багато з цих звинувачень - неправда, але я визнаю, що в минулому поводився неналежним чином для збройних сил, які маю честь представляти. Я зробив висновки і тому подаю у відставку», - йдеться в заяві Феллона, оприлюдненій канцелярією прем'єр-міністра Великобританії.

Раніше газета The Guardian повідомила, що Майкл Феллон поклав руку «на коліно» журналістки під час вечері після зустрічі членів Консервативної партії. Інцидент нібито стався ще 2002 року, при цьому Феллон відразу ж вибачився за те, що сталося.

Раніше «Главком» повідомляв, що лідер Іракського Кудистану Масуд Барзані йде у відставку та не буде продовжувати свій президентський термін.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: