Міністр пенсій і субсидій влаштував бенкет у найшикарнішому готелі Києва

Міністр пенсій і субсидій влаштував бенкет у найшикарнішому готелі Києва
Андрій Рева

Ні при Розенку, ні при Денисовій такого не було, кажуть чиновники

Глава Міністерства соціальної політики України Андрій Рева до Дня працівника соціальної сфери зібрав керівників профільних департаментів обладміністрацій і міськрад у Hilton – одному з найдорожчих готелів Києва, пише «Обозреватель».

Офіційним приводом для зібрання чиновників вказувалося обговорення досягнень у соціальній сфері та проведення соціальних реформ, зокрема надання населенню субсидій. За даними видання, міністр соціальної політики організував бенкет за рахунок коштів міжнародної допомоги. Вартість подібних заходів у готелі Миколи Мартиненка становить від 50 до 100 тисяч доларів.

img5808_2

«Весь народ у шоці від такого марнотратства. У соцсфері заробітні плати низькі 2-2,5 тисячі гривень, а Рева замість підвищення зарплат працівникам влаштовує бенкети у Hilton. Ні при Розенку, ні при Денисовій такого не було», – прокоментував ситуацію один з учасників зустрічі.

Деякі запрошені чиновники навіть відмовилися бути присутніми на зустрічі, оскільки вважають аморальним проведення подібних бенкетів у той час, як у країні триває війна. «Брали участь керівники департаментів соціальної політики облдержадміністрацій та міських рад. Деякі відмовилися, тому що пиятика під час війни – аморальна», – заявив один з чиновників.

Як повідомлялося, міністр соціальної політики України Андрій Рева заявив, що у разі затвердження державного бюджету України на 2017 р. заробітна плата дільничного лікаря-терапевта вищої категорії з 1 січня становитиме від 5 до 8,5 тис. грн з урахуванням надбавок, а зарплата вчителя вищої категорії – 5,3–6,8 тис. грн.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: