Мінстець на 4 млн грн замовив реклами на українських радіостанціях (Документ)

Мінстець на 4 млн грн замовив реклами на українських радіостанціях (Документ)

На розміщенні інформаційного продукту зароблять 15 радіостанцій

Міністерство інформаційної політики України за результатами тендера 10 грудня уклало угоду з київським дочірнім підприємством «Перехід Аутдор» на створення, розміщення та розповсюдження інформації на радіо у грудні 2018 року загальною вартістю 4,17 млн грн.

Про це повідомляє «Главком» з посиланням на систему ProZorro.

Міністерство замовило  реклами на 15 радіостанціях України. Найдорожчі прайси на розміщення виставили «ХІТ FM» і «Люкс ФМ» – 250,40 грн/с і 202,40 грн/с, відповідно. Найдешевше замовлення вийшло на «Перець FM» і «Мелодія FM» - 54,20 грн/с і 72,30 грн/с.

Загалом, у грудні радіостанції випустять не менше 450 хвилин продукції орієнтовною тривалістю по 20-60 секунд кожний. Левова частка їхньої трансляції припаде на прайм-тайм.

Окремо радіостанція «Шансон» за 264 тис. грн розкаже про хід реформ в Україні у рамках спецпроекту. Це будуть рекламні ролики по 60-120 секунд загальною тривалістю не менше 50 хвилин.

(для перегляду списку натисніть на зображення) 

Єдиним конкурентом на торгах виступило столичне ТОВ «Медіа Хаб» з різницею у 15 тис. грн.

За даними аналітичної системи YouControl, засновниками «Перехід Аутдор» значиться кіпрський офшор Umedia Holdings Limited, а кінцевими бенефіціарами – Бейн Ендрю Найт зі США і Стюарт Девід Вільям із Британії. Директором є Лариса Булатова.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: