Минулої доби бойовики 85 разів обстріляли позиції сил АТО

Минулої доби бойовики 85 разів обстріляли позиції сил АТО

Російські окупаційні війська продовжують порушувати мінські домовленості.

За минулу добу підтверджено 85 випадків відкриття вогню по позиціях наших сил АТО, з них 37 на Донецькому, 35 на Маріупольському та 13 на Луганському напрямках, передає прес-центр штабу АТО.

На Донецькому напрямку супротивник застосував важку артилерію 152 та 122 мм. В районі Авдіївки вночі було особливо гаряче, ворог використав понад сто боєприпасів.

Із мінометів різного калібру, гранатометів та кулеметів противник гатив по наших позиціях у Опитному, Авдіївці, Зайцевому та Пісках. Неспокійно було у Майорську, Кам’янці та Троїцькому.

На Маріупольському напрямку по Широкиному та Мар’їнці окупанти застосували міномети різних калібрів. В Красногорівці вогонь вівся з 82 мм мінометів та стрілецької зброї.

По Водяному та Старогнатівці працювали ворожі БМП. Біля Мар’їнки, Старогнатівки та Новотроїцького активізувалися ворожі снайпери.

Близько 22.42 в районі Богданівки була виявлена ДРГ противника чисельністю до 5 чоловік. Противник підступивши на відстань до 100 метрів, відкрив вогонь зі стрілецької зброї та АГС-17.

Завдяки злагодженим діям особового складу вогнем у відповідь з АГС та стрілецької зброї ворога було відкинуто. Тривало вогневе зіткнення 18 хвилин.

Також, противником велась повітряна розвідка в районі Новотроїцького.

На Луганщині позиції ЗС України в районі Новотошківська, Новозванівки та Кримського противник хаотично обстрілював з 82 мм мінометів та гранатометів, провокуючи українських бійців на вогонь у відповідь. Поблизу Новоалександрівки, Станиці Луганської та Попасної застосовувались гранатомети.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: