Минулої доби на Донбасі загинули четверо російських військовослужбовців

Минулої доби на Донбасі загинули четверо російських військовослужбовців

Одинадцяеро військовослужбовців РФ отримали поранення

Головне управління розвідки Міністерства оборони України зафіксувало чергові втрати особового складу частин та з’єднань російських військ, які виконують злочинні накази Кремля на Донбасі.
«26 травня цього року загинуло четверо та поранено одинадцятеро військовослужбовців 11-го окремого мотострілецького полку (Макіївка), 5-ї окремої мотострілецької бригади (Макіївка) та окремого комендантського полку (Донецьк)», - ідеться в повідомленні ГУР.
Також розвідка інформує, що триває ротація та посилення передових підрозділів противника. На Новоайдарському напрямку в районі Миколаївки (напрямок Станиця Луганська) проведено ротацію особового складу 11-го стрілецького батальйону 2-ї окремої мотострілецької бригади (Луганськ) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ. У напрямку Первомайська переміщено 10 вантажних автомобілів з особовим складом 6-го окремого мотострілецького полку (Стаханов) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ та боєприпасами.
Українською стороною надана інформація представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про наявність танків, артилерійських систем у районах населених пунктів Горлівка, Яковлівка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: