Мінюст закрив доступ до Єдиних та Державних реєстрів

Мінюст закрив доступ до Єдиних та Державних реєстрів

Тимчасово призупинена робота Реєстру речових прав та Єдиного державного реєстру виконавчих проваджень

Міністерство юстиції України обмежило доступ до Єдиних та Державних реєстрів та Акредитованого центру сертифікації ключів органів юстиції України. Про це повідомляється на сайті Мінюсту.

Зокрема, тимчасово призупинена робота Реєстру речових прав та Єдиного державного реєстру виконавчих проваджень.

«Просимо вибачення за тимчасові обмеження в доступі до Єдиних та Державних реєстрів Міністерства юстиції України та електронних сервісів Акредитованого центру сертифікації ключів органів юстиції України. На даний момент здійснюється DDoS-атака на Акредитований центр сертифікації ключів органів юстиції України», - йдеться у повідомленні.
Нагадаємо, раніше «Главком» писав про злам реєстру нерухомості. У середині травня нотаріуси зафіксували несанкціоновані реєстраційні дії в Державному реєстрі прав на нерухоме майно. Із посиланням на лист глави відділення Нотаріальної палати України в Сумській області Лариси Волошиної своїм колегам журналісти повідомляли про те, що хтось незаконно проникає до реєстру нерухомості. На новини про злам реєстру нерухомості відразу відреагували в Мін'юсті. У профільному відомстві запевнили - ніяких зламів не було.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: