Місія ОБСЄ за добу зафіксувала 41 вибух на Донбасі

Місія ОБСЄ за добу зафіксувала 41 вибух на Донбасі

У Донецькій області СММ констатувала збільшення кількості порушень режиму припинення вогню

Спостережна місія ОБСЄ на Донбасі за період з 19:30 11 березня по 19:30 12 березня зафіксувала 41 вибух.

Про це йдеться у звіті організації від 13 травня.

«У Донецькій області СММ констатувала збільшення кількості порушень режиму припинення вогню, якщо порівнювати з попередньою добою, зафіксувавши приблизно 40 вибухів проти орієнтовно 20», – повідомили спостерігачі.

«У Луганській області Місія констатувала зменшення кількості порушень режиму припинення вогню, якщо порівнювати з попередньою добою, при цьому зафіксувавши аналогічну кількість вибухів (1)», – наголосили в ОБСЄ.

«Місія зафіксувала бойові броньовані машини в зоні безпеки. 9 березня в підконтрольних урядові районах БПЛА СММ середнього радіуса дії виявив 2 бронетранспортери (один БТР-80 і один типу БТР) у н.п. Верхньоторецьке», – йдеться у звіті.

«12 березня команда СММ бачила 3 броньовані розвідувальні машини (дві БРМ-1К та одну БРДМ-2) і 8 бойових машин піхоти (п’ять БМП-1 і три невстановленого типу) біля н.п. Попасна, а також 2 БМП-2 на північному краї ділянки розведення в районі Золотого», – підкреслили у Місії.

«12 березня в непідконтрольних урядові районах міні-БПЛА СММ виявив 9 БМП-1 і 2 бронетранспортери (MT-ЛБ) біля Лобачевого», – додали в ОБСЄ. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: