Могеріні у Києві проведе зустріч із Порошенком і Гройсманом

Могеріні у Києві проведе зустріч із Порошенком і Гройсманом
Федеріка Могеріні приїхала в Україну

Порошенко обговорить з Могеріні питання безпекової ситуації на Донбасі та перспективи започаткування миротворчої місії ООН

У понеділок, 12 березня, президент Петро Порошенко та прем’єр-міністр Володимир Гройсман проведуть зустріч із Верховним представником Євросоюзу з питань зовнішньої політики і безпеки Федерікою Могеріні у рамках її візиту в Україну.

Про це повідомляють сайти глави держави та Урядовий портал

«12 березня відбудеться зустріч президента України Петра Порошенка з віце-президентом Європейської комісії - високим представником ЄС із закордонних справ та безпекової політики Федерікою Могеріні у рамках її візиту в Україну», - зазначається на сайті очільника держави.

«Під час зустрічі будуть обговорені питання безпекової ситуації на Донбасі та перспективи започаткування миротворчої місії ООН на підтримку імплементації Мінських домовленостей», - йдеться в повідомленні. 

За даними прес-служби, сторони також скоординують позиції щодо невизнання незаконних виборів президента Російської Федерації на тимчасово окупованих територіях Криму та Севастополя та обговорять шляхи подальшого вдосконалення санкційної політики проти Росії за підрив територіальної цілісності та суверенітету України, а також підтримки з боку ЄС реформ в Україні та виконання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

«12 березня прем’єр-міністр України Володимир Гройсман проведе зустріч з Верховним представником Європейського союзу з питань зовнішньої політики і безпеки Федерікою Могеріні», - йдеться на Урядовому порталі.

За результатами обох зустрічей передбачено спілкування з журналістами.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: