Московський бій Усика дивився кожен другий глядач, що був біля телевізора у цей момент

Московський бій Усика дивився кожен другий глядач, що був біля телевізора у цей момент
Бій Олександра Усика проти російського спортсмена Мурата Гассієва

В Україні бій подивилися 4 млн. осіб

За боксерським поєдинком Олександра Усика проти російського спортсмена Мурата Гассієва стежила половина українських телеглядачів. За даними телеканалу «Інтер», бій дивилися 56,3% телеглядачів, які в цей момент знаходилися біля екранів.

Наш спортсмен здобув впевнену перемогу в цьому непростому бою, ставши абсолютним чемпіоном світу і завоювавши кубок Мохаммеда Алі. Тріумфальний для Олександра Усика поєдинок став головною подією дня на українському телебаченні. Така кількість глядачів віком 18-54 вперше за останні п'ять років одночасно дивилися одну програму. Попередній рекорд - трансляція бою Володимира Кличка з Олександром Повєткіним в жовтні 2013-го. Телетрансляція поєдинку Усик - Гассієв стала беззаперечним лідером слоту у всіх цільових аудиторіях. В Україні бій подивилися 4 млн. осіб.

Бій Олександра Усика проти Марата Гассієва тримав вболівальників у напрузі до останнього раунду. На рингу зійшлися два сильних суперники, два найкращих боксери світу у своїй ваговій категорії. За результатами 12 раундів судді одноголосно віддали перемогу Усику.

«Олександр Усик зробив те, що до нього вдавалося зробити дуже малій кількості боксерів. Він об'єднав усі чемпіонські пояси в своїй ваговій категорії і став абсолютним чемпіоном світу. Його досягнення унікальне. Він - перший українець, який завоював такий титул. Більше того, єдиний на даний момент абсолютний чемпіон світу: в жодній ваговій категорії зараз немає людини, яка б носила чотири чемпіонські пояси одночасно. Олександр Усик переписав історію світового боксу!», - відзначили на телеканалі «Інтер».

Події, присвячені боксу, і сам бій Олександра Усика подивилися майже 8 млн осіб в Україні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: