На австрійських виборах закрилися перші дільниці

На австрійських виборах закрилися перші дільниці

У низці регіонів Австрії вже закінчилося голосування на президентських виборах

В Австрії в неділю, 4 грудня, проходить третій тур президентських виборів. Австрійська партія свободи через суд домоглася повторення  другого туру виборів, який відбувся у кінці травня, в якому її кандидат Норберт Хофер з відривом менше однопроцентного пункту програв колишньому лідеру «зелених» Олександру Ван дер Беллену.

Виборчі дільниці, які у всій країні відкрилися одночасно, о 08:00 за українським часом, проте  в різних регіонах Австрії закриваються в різний час, починаючи з 12:00. Наприклад, одна із дільниць в місті Фельдкірхене закрилася вже через півтори години після відкриття.

Зазначимо, що близько 18:00 планується оприлюднити перші прогнози, а в районі 20:00 – перші попередні офіційні результати.

Скоріш за все, о 22:00 закінчиться підрахунок голосів, відданих на всіх виборчих дільницях. Обробка бюлетенів, які були надіслані поштою, почнеться в понеділок, 4 грудня, і вони вже навряд чи вплинуть на результат виборів, якщо голоси розподіляться в співвідношенні мінімум 52 до 48 відсотків.

Як повідомляють співробітники виборчої комісії, у цей раз підрахунок голосів буде відбуватись більш ретельно, тому, можливо, остаточній підсумки виборів оголосять 6 грудня, у вівторок.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: