На автодорозі «Одеса-Київ» зіштовхнулися 8 автівок. Загинули троє людей

На автодорозі «Одеса-Київ» зіштовхнулися 8 автівок. Загинули троє людей

У результаті п’ять автомобілів загорілися, загинуло троє людей, до лікарні за медичною допомогою наразі звернулося 4 особи

На автодорозі «Одеса-Київ» зіштовхнулися 8 автівок, внаслідок події загинуло троє людей, ще четверо постраждали. Про це повідомили в прес-службі поліції Кіровоградської області.

Трагедія сталась сьогодні близько 13 години. Зіткнулися 8 транспортних засобів, які рухалися в попутному напрямку. «У результаті п’ять автомобілів загорілися, інші отримали механічні пошкодження, загинуло троє людей, до лікарні за медичною допомогою наразі звернулося 4 особи», — повідомили у поліції.

Точна кількість постраждалих з’ясовується. На місці працюють поліцейські та співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій.

За попередніми даними, трагедія сталася через задимлення ділянки дороги внаслідок спалювання стерні на полях. Вирішується питання щодо відкриття за цими фактами кримінальних проваджень за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) та ч. 2 ст. 245 (Знищення або пошкодження об’єктів рослинного світу) КК України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: