На Дніпропетровщині чоловік півроку зберігав у шафі труп співмешканки

На Дніпропетровщині чоловік півроку зберігав у шафі труп співмешканки

Гості господаря квартири неодноразово цікавилися джерелом неприємного запаху

В місті Верхньодніпровськ Дніпропетровської області в шафі одній з квартир в поліетиленовому пакеті правоохоронці виявили муміфіковане тіло жінки. Про це повідомляє прес-служба поліції Дніпропетровської області.

З'ясувалося, що 45-річна жінка перебувала у розшуку з 17 лютого, коли у відділення поліції звернулася її мати і повідомила, що 29 січня її дочка пішла з дому і не повернулася.

Поліцейським вдалося встановити, що останні два роки жінка жила разом із 56-річним чоловіком, з яким згодом розійшлася. Коли в квартирі підозрюваного знайшли тіло, він розповів, що 30 січня прийшов додому, побачив свою кохану мертвої і, злякавшись, заховав її тіло у шафі.

307970

Однак, судово-медична експертиза встановила, що смерть жінки настала в результаті гострої крововтрати у зв'язку з ножовим пораненням шиї. Тоді чоловік зізнався, що в цей день він попросив співмешканку приготувати вечерю, однак вона витратила гроші на алкоголь. Господар квартири розлютився і вдарив жінку кухонним ножем в шию. Переконавшись, що вона померла, вбивця натягнув на тіло поліетиленовий пакет і сховав його в шафі.

В наступні місяці, коли гості господаря цікавилися неприємним запахом, він розповідав, що причиною є старі речі його покійної матері.

Чоловікові повідомлено про підозру у скоєні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Санкція статті передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: