На Донбасі російські інструктори готують снайперів

На Донбасі російські інструктори готують снайперів

У кожній частині 1 та 2 армійських корпусів сформовано снайперські підрозділи


Відмічається активне застосування снайперів бойовиків на Донбасі, кількість яких значно збільшилась. Починаючи із середини травня, найбільш інтенсивний снайперський вогонь ведеться на Донецькому та Маріупольському напрямках. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.
«За наявними даними, у кожній частині 1 та 2 армійських корпусів сформовано снайперські підрозділи чисельністю близько 30 військовослужбовців у кожному. Підготовку снайперів здійснюють російські інструктори у навчальних центрах в Іловайську та Луганську, а також на полігонах Кадамовський та Кузьмінський Ростовської області», - ідеться в повідомленні.
Головним управлінням розвідки встановлено офіцерів 45 окремої бригади Спеціального призначення Повітрянодесантних військ Росії, які також здійснюють підготовку снайперів та фахівців спеціального радіозв’язку в Новоазовському районі Донецької області, а саме:
заступник начальника штабу батальйону спеціального призначення старший лейтенант Решетилов Микола Миколайович, 1989 р.н., та командир групи спеціального радіозв’язку роти спеціального призначення старший лейтенант Стецко Олександр Олександрович, 1986 р.н.
«Загалом за безпосередньої участі офіцерів 45 окремої бригади Спеціального призначення на території України підготовлено понад 100 снайперів, диверсантів розвідувальних підрозділів та фахівців спеціального радіозв’язку», - повідомляє розвідка.
Командиром 45 окремої бригади Спеціального призначення Повітрянодесантних військ Росії є полковник Паньков Вадим Іванович, який свого часу проходив службу у Збройних Силах України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: