На Донбасі сьогодні стріляв ворожий снайпер, один солдат поранений

На Донбасі сьогодні стріляв ворожий снайпер, один солдат поранений
Українські військові контролюють ситуацію на Донбасі

Противнику відповіли зі штатного озброєння, наразі уточнюються втрати противника

В зоні Операції об’єднаних сил отримав поранення один український військовослужбовець, бойовики 9 разів обстрілювали позиції військових, а в районі Мар’їнки по позиціях ЗСУ вів вогонь снайпер.

Про це йдеться у зведенні Операції Об’єднаних сил станом на 18 годину 20 лютого.

«Противник 9 разів обстріляв позиції наших військ, із них 8 разів – із застосуванням озброєння, забороненого Мінськими домовленостями з витратою 101 міна калібрів 120 і 82 мм», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що один військовослужбовець ООС отримав поранення. Противнику відповіли зі штатного озброєння, наразі уточнюються втрати противника.

Крім того, за даними ООС, в районі Мар’їнки вогонь вів снайпер бойовиків.

У відомстві повідомляють, що у смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Схід» бойовики шість разів обстріляв наші опорні пункти: двічі, з мінометів калібру 120 мм, автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів – у районі населеного пункту Лебединське.

Також терористи двічі стріляли з мінометів калібру 120 мм та станкових протитанкових гранатометів – поблизу села Водяне, з мінометів калібру 120 мм – біля селища Широкине.

У смузі дій «Північ» окупанти тричі стріляли з мінометів калібру 120 мм, станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів – поблизу Катеринівки, двічі, з мінометів 120-го та 82-го калібру, автоматичних станкових та ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – у районі Хутір Вільний.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: