На Донбасі від кулі снайпера загинув військовий (мапа боїв)

На Донбасі від кулі снайпера загинув військовий (мапа боїв)
Фото: Радіо Свобода

Український боєць загинув на одній з позицій на Донеччині

У зоні бойових дій на Донбасі від снайперської кулі загинув український боєць. Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу операції Об'єднаних сил у Facebook.

Повідомляється, що бойовики в черговий раз порушили режим припинення вогню і обстріляли позиції підрозділів Об'єднаних сил.

«На жаль, сьогодні, 30 березня Україна втратила ще одного мужнього захисника. На одній з позицій в Донецькій області від ворожого снайперського вогню загинув військовослужбовець Збройних сил України», - йдеться в повідомленні.

Крім того, у Луганській області в результаті обстрілу з заборонених мінських домовленостей мінометів, автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї осколкове поранення отримав один український захисник. Його доставили в госпіталь евакуаційною технікою, стан здоров'я пораненого задовільний. Для придушення вогню противника застосовувалося наявне озброєння, втрати противника уточнюються.

Натиснути на зображення для збільшення

Мапа боїв: mediarnbo.orgМапа боїв: mediarnbo.org

Зазначимо, сьогодні, 30 березня, бойовики обстріляли позиції Збройних сил України в районі Шумів Торецького району Донецької області. В результаті активізації бойових дій поранення отримали двоє українських бійців.

Нагадаємо, 29 березня збройні формування Російської Федерації 13 разів порушили режим припинення вогню.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: