На Донбасі загинув український боєць

На Донбасі загинув український боєць

Двоє військовослужбовців отримали поранення

На Донбасі внаслідок ворожого обстрілу загинув український боєць.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, посилаючись на інформацію станом на 18:00 17 квітня.

«Ще двоє наших воїнів зазнали поранення. Постраждалих військовослужбовців доправлено до лікувальних закладів та надано необхідну медичну допомогу», - говориться у повідомленні.

Відзначається, що від початку доби російсько-окупаційні війська здійснили 21 обстріл позицій Збройних сил України.

На Луганському напрямку із забороненої 152 мм артилерії, стрілецької та снайперської зброї противник обстріляв укріплення поблизу Зайцевого. Крім цього, із 120 мм мінометів окупанти вели вогонь по Троїцькому, а з великокаліберних кулеметів - по Луганському.

На Донецькому напрямку із заборонених 120 мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької та снайперської зброї агресор обстріляв позиції в районі Гнутового. Крім цього, міномети калібру 82 мм та гранатомети противник застосував по захисниках Новотроїцького, гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю - по захисниках Авдіївки та шахти «Бутівка», а озброєння БМП - під Павлополем.

«Також під вогонь з гранатометів та стрілецької зброї потрапили позиції поблизу Водяного, а з стрілецької зброї - в районі Опитного та Широкиного», - повідомили в штабі АТО.

Нагадаємо, в зоні АТО у результаті обстрілів постраждали п’ять співробітників Донецької фільтрувальної станції. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: