На Харківщині у ДТП потрапив мікроавтобус зі школярами

На Харківщині у ДТП потрапив мікроавтобус зі школярами

На Харківщині в результаті аварії постраждали дев’ять осіб

Семеро дітей та дві жінки постраждали у результаті ДТП, яка сталася 28 жовтня приблизно о 16:00 в Чугуївському районі на автошляху «Чугуїв-Мелове» у Харківській області. Про це інформує поліція Харківщини.

На момент пригоди в салоні мікроавтобусу знаходилося 20 пасажирів, мешканців села Новоосинівка Куп'янського району: 15 учнів та п’ятеро вчителів, які супроводжували дітей на екскурсію. Діти поверталися додому в Куп’янський район з екскурсії по місту Харкову.

Попередньо встановлено, що 49-річний водій мікроавтобуса «Мерседес», рухаючись в бік смт. Шевченкове, не помітив попереду себе автомобіль ВАЗ, який рухався у попутному напрямку та здійснював поворот наліво та допустив з ним зіткнення. В результаті події постраждали пасажири мікроавтобуса – семеро дітей віком від 9 до 11, 29 та 31-річні жінки. 49-річний водій «Мерседес» та 37-річний водій «ВАЗ» від госпіталізації відмовились.

Факт події внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Зараз поліцейські встановлюють усі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: