На Хмельниччині зловили банду, яка труїла людей з метою заволодіння їх майном

На Хмельниччині зловили банду, яка труїла людей з метою заволодіння їх майном

Організатором злочинної банди була 23-річна жителька одного з сіл Миколаївської області

У Хмельницькій області діяла злочинна група, яка отруювала людей.

Про це повідомили в прес-службі Національної поліції.

Зловмисники труїли людей, щоб заволодіти їхнім майном.

«На Хмельниччині детективи у співпраці з працівниками карного розшуку завершили розслідування і направили до суду гучну справу по організованій злочинній групі, результатом діяльності якої стала смерть людини. Крім того, фігурантів кримінального провадження звинувачують в отруєнні людей по всій Україні з метою заволодіння їх майном», – сказано в повідомленні.

Поліція повідомляє, що організатором злочинної банди була 23-річна жителька одного з сіл Миколаївської області. Спершу вона втягнула в злочинну діяльність свого 30-річного друга, який неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за пограбування та шахрайство.

Вони отруїли трьох дівчат з Донбасу, підсипали їм в їжу небезпечний препарат, щоб вкрасти у них ювелірні прикраси і гроші. Тоді постраждали кілька днів провели в реанімації.

Пізніше до них приєднався 31-річний чоловік із Запоріжжя. Вже втрьох вони на орендованій машині їздили по Україні, вишукуючи чергових жертв на курортах, базах відпочинку і в розважальних закладах.

У Хмельницькому зловмисники не розрахували дозу отрути, який додали в кави двом жінкам в нічному клубі. Одна з них померла від отруєння прямо на вулиці, а її подругу тоді врятували медики.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: