На Камчатці «здуло» посилки, вивантажені з літака посеред аеродрому

На Камчатці «здуло» посилки, вивантажені з літака посеред аеродрому
Скріншот відео, як літак вивантажив посилки посеред аеродрому

Літак, який прилетів в Усть-Хайрюзово з поштою, почав рух, не впевнившись в тому, що наземна служба прибрала вантаж з перону

На Камчатці (Росія) літак Як-40К, який розвертався на льотному полі в у селі Усть-Хайрюзово, здув повітряним потоком з турбіни посилки, вивантажені прямо посеред аеродрому.

На відео, що зібрало більше 35 тисяч переглядів в Інстаграмі, літак від'їжджає від купи посилок на снігу, неподалік стоїть машина «Пошти Росії». Коли літак розвертається, повітряний потік розкидає посилки в різні боки.

У «Пошті Росії» повідомили, що співробітники аеропорту «зобов'язані прийняти пошту з літака і доставити в зону прийому-передачі», однак літак, який прилетів в Усть-Хайрюзово з поштою, почав рух, «не впевнившись в тому, що наземна служба прибрала вантаж з перону». «Таким чином авіакомпанія і аеропорт допустили грубі порушення авіаційних правил», - сказала представник «Пошти Росії» Олена Рижкова.

«Поштові відправлення не постраждали, - сказала вона. - Вся пошта зібрана і перевірена на цілісність, після чого доставлена в сортувальний центр». Аеропорт почав службову перевірку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: