На Кіровоградщині у ставку потонули чотири людини, двоє з них - діти

На Кіровоградщині у ставку потонули чотири людини, двоє з них - діти

Загинули діти віком сім і дев'ять років. Правоохоронці проводять розслідування

В селищі Добровеличківка Кіровоградської області у місцевому ставку потонули чотири людини, зокрема, двоє дітей. Про це повідомила прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

«У селищі Добровеличківка 8 серпня в місцевому ставку було виявлено та вилучено тіла 4 осіб, з них 2 дитини (2010 і 2008 р.). За фактом події правоохоронними органами проводиться розслідування», - йдеться в повідомленні.

Командир рятувальної служби «Київська служба порятунку», Дмитро Пхало нагадав про правила безпеки.

«Щоб відпочинок не перетворився на трагедію, потрібно дотримуватися мінімальних правил безпеки. По-перше, потрібно відпочивати на спеціально відведених пляжах, де є рятувальні пости. Але навіть на них ми не застраховані від нещасного випадку. Якщо ви з дітьми, дивіться за ними. Не вживайте алкоголь, не запливайте за буйки. Якщо ви вирішили піти на пляж без пожежних постів, не стрибайте у воду мало знайомих місцях», - зазначив командир рятувальної служби

Він зазначив, що основна причина нещасних випадків - вживання алкогольних напоїв.

Нагадаємо, раніше в ДержНС повідомили, що в Україні за тиждень втопилися 99 людей. Всього з початку року на водоймах країни загинули 685 осіб, з яких 70 дітей. При цьому врятовано 484 людини, в тому числі 106 дітей.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: