На кордоні з Кримом втричі зросла черга машин

На кордоні з Кримом втричі зросла черга машин
Чонгар

Українські прикордонники кажуть, що винні росіяни

Протягом минулої доби на пропускному пункті «Чонгар» через дії російських служб у пункті пропуску, що знаходиться навпроти, втричі зросла черга транспортних засобів, які прямують до Криму з материкової України.

Про це «Укрінформу» повідомив помічник начальника Азово-Чорноморського регіонального управління ДПСУ з питань взаємодії із засобами масової інформації Максим Сорока.

«Вже третю добу через дії російських служб у Криму, у пункті пропуску, що знаходиться навпроти українського КПВВ «Чонгар», створюються черги автомобілів, що прямують до Криму з материкової частини України. Сьогодні на Чонгарі вже накопичилось більш як 150 автівок перед контрольним пунктом та ще близько 50 автівок знаходяться у так званій буферній зоні», - повідомив Сорока.

За його словами, якщо при нормальному русі оформлюється близько 40 автомобілів за годину, то зараз російські служби пропускають до Криму близько 5-10 транспортних засобів за годину. Через це українські прикордонники не мають змоги пришвидшити пропуск.

Агентство відзначає, що російські служби в Криму, у своєму пункті пропуску, що знаходиться навпроти «Чонгару», проводять ретельний огляд тих, хто перетинає адміністративну межу, та вибірково копіюють усі документи осіб - паспорти, документи на автомобілі. Через такі дії суттєво уповільнився рух транспортних засобів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: