На Луганщині глава РДА напідпитку розстріляв людей

На Луганщині глава РДА напідпитку розстріляв людей

Постраждалі звернулися до поліції.

У Біловодському районі Луганської області вночі п'яний голова РДА Андрій Грачов стріляв в людей з пістолета. Коли потерпілі намагалися написати заяву в поліцію, їм відмовили. Тому вони звернулися в місцеве відділення служби внутрішньої безпеки. Про це 9 липня повідомляв в публікації на Facebook журналіст Всеволод Філімоненко.

«П'яний голова адміністрації роз'їжджав сьогодні вночі на позашляховику по Біловодському та розстрілював людей. Двоє поранених звернулися із заявою до місцевого відділення поліції.

Правоохоронці cпочатку погодилися зафіксувати факт злочину, а коли постраждалі за вершили писати, дільничний опер прямо у них на очах порвав заяви і вигнав громадян з дільниці.

Така поведінка поліції пов'язана з тим, що нинішній глава адміністрації Андрій Грачов раніше сам працював в міліції і має безпосередній вплив на керівництво Біловодського УМВС (Луганської області)», зазначив журналіст.

Пізніше, в ніч з 9 на 10 липня, Філімоненко повідомив, що голова районної поліції відсторонений від посади: «За пособництво в приховуванні злочину скоєного головою Біловодської РДА Андрієм Грачовим, відсторонений від посади начальник Біловодського райвідділу поліції в Луганській області підполковник поліції Олексій Іванов, який перебував у корупційній змові з головою райадміністраціі», - повідомив журналіст.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: