На Луганщині підірвався автомобіль з військовими: є жертви

На Луганщині підірвався автомобіль з військовими: є жертви

Трагедія сталася у Попаснянському районі

Протягом минулої доби ворог 25 разів порушував «режим тиші» в Луганській області. Про це повідомляє прес-служба Луганської облдержадміністрації.

«У напрямку села Новозванівки бойовики вісім разів застосовували зенітні установки,120-мм міномети, гранатомети різних типів, БТР, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. В той же час російсько-терористичні війська з 120-мм мінометів, гранатометів різних типів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї дев’ять разів обстрілювали позиції українських військовослужбовців поблизу села Новоолександрівка. А у напрямку села Оріхове противник двічі застосовував 82-мм міномети та стрілецьку зброю. Також, ввечері минулої доби ворог двічі відкривав вогонь з 120-мм мінометів у напрямку міста Попасна», - йдеться у повідомленні.

За даними прес-служби ОДА, по Трьохізбенці та Кримському ворог гатив зі 120-мм та 82-мм мінометів, протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів чотири рази обстрілював позиції українських військовослужбовців. У результаті обстрілу один наш військовий отримав поранення.

«На жаль, у Попаснянському районі на міні підірвався автомобіль з нашими військовослужбовцями, один боєць загинув, троє – отримали поранення різного ступеню тяжкості, за їх життя наразі борються лікарі», - повідомив голова облдержадміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: