На Луганщині внаслідок артобстрілу зазнав поранень український боєць

На Луганщині внаслідок артобстрілу зазнав поранень український боєць

Минулої доби на Луганщині найбільшу кількість обстрілів зафіксовано біля Новоолександрівки та Новозванівки

Протягом минулої доби на Луганському напрямку ворог 14 разів порушував режим припинення вогню, використовуючи важке озброєння, заборонене міжнародними домовленостями, та вдавався до різного роду провокацій вздовж лінії розмежування. Про це повідомляєпрес-служба Луганської облдержадміністрації.

Найбільшу кількість обстрілів – 9 - зафіксовано біля Новоолександрівки та Новозванівки Попаснянського району. «На цій ділянці по захисниках Луганщини російсько-окупаційні угрупування тричі відкривали вогонь із самохідних артилерійських установок калібром 122 мм (близько 40 пострілів) та тричі – з мінометів 82-го калібру (випущено понад 10 мін), гранатометів іншої стрілецької зброї. Внаслідок обстрілів один український військовий отримав поранення, наразі його життю нічого не загрожує», - інформує Луганська ОДА. 

Неспокійно було і поблизу населених пунктів Станиця Луганська, Сизе Станично-Луганського району, а також поблизу Троїцького Новоайдарського району, де противник застосовував, як важке озброєння калібром 122 мм, так і гранатомети та стрілецьку зброю, повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Як повідомлялося, минулої доби, 11 листопада, ворог більшість обстрілів зосередив на Маріупольському напрямку. Загалом за вказаний період зафіксовано 36 обстрілів.

В Ясинуватському районі Донецької області внаслідок артобстрілу бойовиків загинув мирний мешканець

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: