На Майдані Незалежності сьогодні попрощаються із бійцем 72-ї бригади

На Майдані Незалежності сьогодні попрощаються із бійцем 72-ї бригади
Леонід Дергач

Леонід Дергач загинув 1 лютого під Авдіївкою

Сьогодні об 11:00 на Майдані Незалежності відбудеться прощання із загиблим бійцем 72-ї ОМБр Леонідом Дергачем. 37-річний український військовий загинув під Авдіївкою вранці 1 лютого.

«Кияни, прийдіть провести в останню путь полеглого буковинського Героя!
Буковина, 4 лютого, в суботу, з воїном попрощаються в Чернівцях. Церемонія пройде в палаці «Юність Буковини» з 10:00 до 12:00. Поховають Леоніда в рідному селі Зарожани Хотинського району», – йдеться у повідомленні 72-ї гвардійської ОМБР на сторінці у Facebook.

Нагадаємо, Леонід Дергач із позивним Академік народився на Буковині. Працював в управлінні з боротьби з організованою злочинністю УМВС у Чернівецькій області. З 2006 року – доцент кафедри правосуддя юридичного факультету Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича.

На війну Леоніда Дергача було мобілізовано на початку 2015 року. За бойові заслуги командування неодноразово представляло військового до державних нагород. Без батька залишилося двоє синів.

Як повідомляв «Главком», в зоні АТО значно загострилася ситуація: минулої доби бойовики 114 разів відкривали вогонь по наших позиціях, четверо українських військових загинули, 17 – поранено. 

Напруженою залишається ситуація в Авдіїці, яку протягом останніх днів активно обстрілюють бойовики. Ворог, зокрема, застосовує «Гради» для обстрілів житлових кварталів. Учора в місті загинуло двоє працівників ДСНС та місцева жителька, також поранено британського фотокореспондента.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: