На Одещині п’яний чоловік побив та прикував ланцюгом до батареї дитину

На Одещині п’яний чоловік побив та прикував ланцюгом до батареї дитину
Правопорушнику за знущання над дитиною загрожує до п’яти років позбавленням волі

Мати «не бачила», як співмешканець знущається над її сином

На Одещині п’яний співмешканець жінки знущався над її 10-річною дитиною,  повідомляє пресслужба Болградського відділення поліції в Одеській області.

«50-річний чоловік в стані алкогольного сп’яніння вдарив в обличчя 10-річного сина своєї співмешканки та прив’язав його за ногу ланцюгом до батареї. Про такий метод виховання дитини в правоохоронні органи заявила бабуся хлопчика, якій пожалілася онучка — старша на п’ять років сестра підлітка», — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що мати, яку неодноразово притягували до відповідальності за неналежне виконання своїх батьківських обов’язків, заявила, що не бачила, щоб співмешканець ображав її дітей.

«У ході досудового розслідування з будинку родини поліцейські вилучили ланцюг, яким правопорушник «виховував» хлопчика, та інші речові докази його протиправних дій. Наразі чоловіку повідомили про підозру за двома статтями Кримінального кодексу України: ч.1 ст.125 (умисне легке тілесне ушкодження) та ч.2 ст.146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини). Йому загрожує до п’яти років позбавленням волі», — повідомили в поліції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: