На Прикарпатті мешканці сіл перекриють дорогу Стрий – Чернівці

На Прикарпатті мешканці сіл перекриють дорогу Стрий – Чернівці

Шляхопровід перекриють через жахливий стан дороги Болехів – Козаківка

Колективне звернення мешканців села Тисів направлене сільському голові Тисова Володимиру Савчуку, міському голові Болехова Богдану Мельнику та голові Івано-Франківської ОДА Олегу Гончаруку.

У зверненні йдеться, що через аварійний, вкрай жахливий стан доріг у селі проведуть попереджувальну мирну акцію шляхом перекривання дороги на пішохідному переході по вулиці Січових Стрільців терміном на 2 години з 11 до 13 години, повідомляє місцеве видання «Курс».

Люди вимагають виділити кошти на капітальний ремонт дороги Болехів – Козаківка.

Якщо протягом 7 днів громада не отримає відповіді на запитання: скільки коштів буде виділено, яка дата початку ремонтних робіт, термін виконання робіт – мешканці сіл Тисів, Бубнище, Поляниця, Буковець, Козаківка та Сукіль погрожують перекрити дорогу національного значення з 28 червня на невизначений термін.

Організатори також просять вибачення у мешканців Болехова за тимчасові незручності.

«Увага. Шановні мешканці Болехова і пересічні громадяни, щиро просимо вибачення за невчасне попередження та завдані незручності, але у зв'язку з жахливим станом доріг жителі сіл Тисів, Бубнище, Поляниця, Буковець, Козаківка та Сукіль вимушені перекрити дорогу в м. Болехів 8.06.18 з 11 до 13 год», – такі оголошення розповсюджені у Болехові.

Як повідомлялося, з 1 червня селяни Надвірнянського та Косівського районів перекривають автошляхи з вимогою відремонтувати дорогу Яблунів – Делятин. У понеділок з цього приводу свою заяву зробив голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук. Він вважає, що ці «події засвідчують початок передвиборчої кампанії» і зовсім не до вподоби жителям Прикарпаття та туристам. Гончарук закликав активістів та представників влади «об’єднати зусилля для вирішення спільної проблеми» і при цьому «врахувати фінансові можливості держави і краю». Він зауважив, що з 1 січня органам обласної державної адміністрації передали понад 3 тисячі кілометрів доріг і скерували на їх утримання 279 млн грн.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: