На сайті InformNapalm опублікували фото будинку військового РФ, ймовірного винуватця трагедії MH17

На сайті InformNapalm опублікували фото будинку військового РФ, ймовірного винуватця трагедії MH17
Російський військовий Сергій Дубинський (позивний «Хмурий»)
Фото: Informnapalm

Йдеться про Сергія Дубинського із позивним «Хмурий», повідомляють в організації

Розвідувальна спільнота InformNapalm опублікувала фотографії присадибної території і внутрішніх кімнат будинку одного з високопоставлених російських військових, якого підозрюють у безпосередній участі в катастрофі рейсу МH17.

Йдеться про Сергія Дубинського із позивним «Хмурий», який в кінці травня 2018 ділився цими фотографіями в закритому листуванні зі своїми бойовими товаришами, повідомляють у спільноті.

«У будинку «Хмурого» є камін, акваріум з рибками і фотошпалери з білими трояндами. Внутрішній двір прикрашений арт-інсталяціями з млином і возом», - пише InformNapalm.

У спільноті нагадали, що на початку 2017 року публікувала передані їй від організації «Європростір» дані з точною адресою місця проживання Дубинського: Російська Федерація, Ростовська область, Аксайського району, хутір Великий Лог, вулиця Молодіжна, 4 В. А у липні 2017 року голландські журналісти з телевізійної програми Nieuwsuur підтвердили місце проживання підозрюваного.

Нагадаємо, відставний російський офіцер Сергій Дубинський, відомий на прізвисько Хмурий, який, згідно з інформацією експертної групи Bellingcat, організував доставку на Донбас установки «Бук», яка збила малайзійський лайнер МН17, на Донбасі залишався діючим російським військовослужбовцем.

Сам «Хмурий» заперечив свою причетність до катастрофи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: