На США насувається потужний ураган Харві

На США насувається потужний ураган Харві
Ураган Харві, вид з космосу

Влада прибережних округів штату Техас вирішила провести евакуацію десятків тисяч жителів

Ураган Харві, який наближається до США, може стати найпотужнішим за останні 12 років. Очікується, що він налетить на південно-східне узбережжя країни в п’ятницю ввечері або в суботу вранці за місцевим часом. Стихія триватиме від трьох до п'яти днів.

Як повідомляє «Кореспондент», американські аеропорти вже повідомили про скасування низки авіарейсів. Очікується, що протягом тижня на півдні США буде скасовано ще більше рейсів.

Крім того, влада прибережних округів штату Техас вирішила провести евакуацію десятків тисяч жителів через наближення урагану.

Національний центр попередження ураганів США надав тропічному шторму Харві, який наближається до узбережжя Техасу, третю категорію небезпеки за п'ятибальною шкалою.

«Новое время» з посиланням на АР зазначає, що максимальна швидкість вітру становить 193,11 км/ч. Синоптики назвали ураган Харві «небезпечним для життя». 

Очікується, що ураган накриє узбережжя Техасу і принесе штормові хвилі, зливи і сильні пориви вітру. 

Надаємо, урагани в Польщі забрали життя п’яти людей, близько 30 поранені. Серед загиблих - двоє дітей 13 і 14 років, які брали участь в таборі скаутів у м. Сушка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: