На Сумщині арештували чоловіка, який забив дочку за відмову їсти

На Сумщині арештували чоловіка, який забив дочку за відмову їсти

Зловмиснику грозить до восьми років

Жителю Сумщини, який завдав смертельні травми чотирирічній доньці за те, що вона відмовилася їсти, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

Про це повідомляє прес-служба Білопільського районного суду Сумської області.

«До Білопільського районного суду Сумської області надійшло клопотання про застосування до особи, яка підозрюється у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 135, ч. 1 ст. 121 КК України, запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», - говориться у повідомленні.

Зазначається, що 16 липня слідчим суддею обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб, тобто до 12 вересня включно.

Встановлено, що 13 липня близько 14 години чоловік умисно наніс своїй чотирирічній дочці два удари по голові дволітровою пляшкою, наповненою водою, та ще один удар кулаком також в область голови, через те, що дитина відмовилася їсти.

«Незважаючи на те, що в дочки одразу погіршилося здоров’я, чоловік не надав їй необхідної допомоги, не викликав лікаря, а відніс дочку на ліжко, в якому вона померла близько 20 години», - повідомили в прокуратурі.

Зазначається, що вчинення злочину, передбаченого ч. 3 ст. 135 КК України (залишення у небезпеці), карається обмеженням волі на строк до двох років або позбавленням волі на той самий строк. Вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження), карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: