На заході України сніжить, місцями сніг з дощем

На заході України сніжить, місцями сніг з дощем

В областях, де йде сніг, виконуються роботи з розчистки доріг

У Волинській та Львівській областях за добу випало до 12 см снігу, у Закарпатській - до 7 см снігу. У понеділок, 17 грудня, місцями невеликий дощ у Чернівецькій області, у Івано-Франківській, Рівненській областях - сніг, у Тернопільській області - сніг з дощем.

Проїзд на дорогах державного значення забезпечено, повідомляє «Укравтодор» за інформацією станом на 6:00 17 грудня.

Зазначається, що в областях, де йде сніг, виконуються роботи з розчистки доріг від снігу, здійснюється обробка доріг протиожеледними матеріалами, де є загроза виникнення ожеледиці.

«Стан покриття на дорогах державного значення в західних та Луганській областях місцями засніжене, у Київській та Кіровоградській областях – місцями перемети, в решті областей переважно сухе. На перевальних ділянках тривають опади у вигляді помірного снігу. Висота снігового покриву 10-25 см. Температура повітря -1 -4°С. Стан покриття переважно засніжений», - заявили в «Укравтодорі».

Для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяні в роботі 561 одиниця техніки та 943 робітники, в черговому режимі – 1056 одиниць техніки та 1425 робітників.

За прогнозом синоптиків, 17 грудня вдень помірний сніг очікується у західних областях та в Карпатах, на решті території без опадів. Температура повітря -1-7°С.

Нагадаємо, 17 грудня у Києві на дорогах очікується ожеледиця.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: