На Запоріжжі у вогні загинули троє дітей, яких замкнули в будинку

На Запоріжжі у вогні загинули троє дітей, яких замкнули в будинку
Фото: ГУ ДСНС України у Запорізькій області

Дітей знайшли мертвими у дальній кімнаті, де вони намагалися сховатися від диму

В селі Велика Знам'янка Запорізької області під час пожежі у приватному будинку загинули троє дітей.

Про це повідомляє ТСН.

Будинок загорівся, коли господиня дому була на роботі, і діти залишилися вдома самі.

Вочевидь, вогонь спалахнув у кімнаті, де стояв старий камін. Малюків знайшли у дальній кімнаті, де вони намагалися сховатися від диму. 6-річна Оленка та її 4-річний братик лежали в обіймах один одного, найменшу Софійку, якій нещодавно виповнилося два роки, знайшли біля її ліжечка. 

У цей будинок 29-річна жінка разом з дітьми вселилася у вересні. У селі розповідають, що мама ростила дітей без чоловіка, днями працювала. Про старшу дівчинку, яка пішла у перший клас, кажуть, що дитина мала вади розвитку та дуже погано розмовляла. «Вона дуже добра, тут усі діти її любили», - розповіла класний керівник.

Причини трагедії встановлюють правоохоронці. Наразі відомо, що раніше у цьому будинку вже траплялося загорання, але, попри це, матір замкнула дітей у хаті, коли пішла на роботу. Вибратись на вулицю, коли спалахнуло полум’я, вони просто не мали можливості.

«Вона їх постійно зачиненими тримала. У неї було вже попередження одне, навіть два, раз вони ледве не згоріли – вона вже гасила вогонь у домі. Але просто вона їх залишала постійно в домі одних», - розповіла сусідка Юлія Лукьянова.

Остаточні висновки про причини пожежі стануть відомі після завершення усіх експертиз.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: