На Запоріжжі затримано чоловіка, який вдарив поліцейського

На Запоріжжі затримано чоловіка, який вдарив поліцейського

Зловмисникові загрожує до п’яти років позбавлення волі

На Запоріжжі поліція затримала чоловіка, який наніс тілесне ушкодження поліцейському, що знаходився на охороні публічної безпеки під час масових заходів у місті Дніпрорудне Василівського району.

До Дніпрорудненського відділення поліції надійшло повідомлення, про те, що за медичною допомогою звернувся працівник поліції 1986 року народження з травмою в області обличчя.

Встановлено, що тілесне ушкодження правоохоронець отримав під час несення служби з охорони публічної безпеки під час масових заходів.

Невідомий чоловік, який знаходився у стані алкогольного сп’яніння, не реагував на законні вимоги поліцейського, а потім вдарив в обличчя правоохоронця.

Наразі підозрюваний, місцевий мешканець 1985 року народження, затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Санкцією статті передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років. Триває досудове розслідування.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: