На заводі Фірташа в окупованому Криму обвалилася покрівля

На заводі Фірташа в окупованому Криму обвалилася покрівля
«Кримський титан»

В одноповерховій будівлі на території підприємства армянської філії ТОВ «Титанові інвестиції» стався обвал конструкцій покрівлі

Сьогодні рано вранці завалилася покрівля одного з цехів на території хімічного підприємства «Кримський титан» у м. Армянськ на території анексованого Криму. Жертв і постраждалих немає, повідомляють у МНС Росії.

«В одноповерховій будівлі на території підприємства армянської філії ТОВ «Титанові інвестиції» стався обвал конструкцій покрівлі на площі близько 3,5 тис. кв. м. За попередньою інформацією, на роботу підприємства це не вплинуло. Загрози для здоров'я співробітників підприємства і подальшого обвалення немає», - сказано в повідомленні.

Також стверджується, що перевищення концентрації небезпечних хімічних речовин на території Армянська, Красноперекопська та інших населених пунктів не виявлено.

Зараз на підприємстві працює міжвідомча оперативна група.

Як відомо, завод «Кримський титан» належить українському бізнесменові Дмитру Фірташу. Головним напрямком підприємства є виробництво діоксиду титану - речовини, що застосовується в різних галузях

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: