На з’їзді «Народного фронту» Турчинову, що зблизився з Порошенком, оберуть нових заступників

На з’їзді «Народного фронту» Турчинову, що зблизився з Порошенком, оберуть нових заступників
Лідери "Народного фронту" Олександр Турчинов та Арсеній Яценюк

Керівнику Центрального штабу партії можуть обрати заступників, які будуть більше опікуватись партійними справами.

На з’їзді «Народного фронту» у суботу можуть відбутися кадрові перестановки. Одним із винуватців занепаду «Народного фронту» у партії називають керівника Центрального штабу, секретаря РНБО Олександра Турчинова, що останнім часом зблизився з Адміністрацією президента. Незважаючи на свій імідж успішного «орговика» з часів «Батьківщини», він наразі не дуже цікавиться розбудовою своєї нової партії. Міняти таку потужну та символічну фігуру на з’їзді не будуть, але, за даними «Главкому», Турчинову планують обрати більш дієвих заступників, наближених до Арсенія Яценюка та Арсена Авакова.

Нагадаємо, партія «Народний фронт» проведе з’їзд 11 листопада у Києві. У понеділок, 6 листопада, на засіданні фракції НФ було погоджено формат і тривалість виступів. Зокрема, будуть виступати міністри із звітами. Захід відбуватиметься у Мистецькому арсеналі.

Співрозмовник «Главкому» зазначив, що готується телевізійна зйомка з'їзду і саме тому режисери готують жорсткий таймінг для виступаючих, і дають чіткі вказівки щодо відеосупровуду. Саме з цих кадрів потім планується монтувати передвиборчі ролики.

Подробиці підготовки з'їзду читайте в статті Мобілізація «Народного фронту». Навіщо Яценюк і Аваков скликають з’їзд

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: