На зустрічі з лідерами G7 Трамп заявив, що Крим російський – ЗМІ

На зустрічі з лідерами G7 Трамп заявив, що Крим російський – ЗМІ

Видання наголошує: не зрозуміло, чи коментарі Трампа були озвучені жартома, чи він сказав всерйоз

Президент США Дональд Трамп заявив лідерам «Великої сімки», що Крим є російським, оскільки усі, хто живе на півострові, розмовляють російською.

Заява Трампа прозвучала під час вечері з лідерами G7 в рамках саміту в Канаді 8 червня, пише BuzzFeed News із посиланням на два джерела у дипломатичних колах, які говорили на умовах анонімності.

Як відомо, Росію було виключено з «Великої вісімки» після незаконної анексії Криму, яку президент РФ Володимир Путін обґрунтовував необхідністю захищати російських громадян та російськомовних.

За інформацією джерел, під час вечері Трамп цікавився, чому лідери стали на бік України. Президент США сказав очільникам держав, що «Україна – одна з найбільш корумпованих держав світу», зазначає джерело.

Видання наголошує: не зрозуміло, чи були коментарі Трампа озвучені жартома, чи вони сигналізують про радикальний відхід від нинішньої зовнішньої політики США.

Зазначається, що на прохання прокоментувати цю інформацію Білий дім не відреагував.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент США Дональд Трамп пояснив свої слова про необхідність повернення Росії до G8.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: