Нацкомісія зв’язку назвала дату, коли українці зможуть переносити мобільні номери

Нацкомісія зв’язку назвала дату, коли українці зможуть переносити мобільні номери

В липні поточного року передбачається початок створення комплексної системи захисту інформації

Національна комісія з регулювання у сфері зв'язку та інформатизації спільно з представниками операторів мобільного зв’язку та Українського державного центру радіочастот узгодила дату впровадження послуг із перенесення абонентських номерів в Україні.

Про це повідомляє прес-служба НКРЗІ.

«За підсумками наради схвалено актуалізований Орієнтовний план заходів з впровадження послуг із перенесення абонентських номерів (станом на 13.06.2018). Проведення наступної наради з обговорення стану виконання заходів Орієнтовного плану заплановано орієнтовно на 5-6 липня 2018 року», - йдеться у повідомленні.

im-1813

im-1814

Згідно зі скоригованим планом, в липні поточного року передбачається початок створення комплексної системи захисту інформації, проведення державної експертизи системи та отримання атестату відповідності вимогам, а також укладання угод із операторами на надання послуг перенесення номерів. У грудні розпочнуть монтаж і підключення необхідного обладнання, а у квітні 2019 року мають провести дослідну експлуатацію процесу надання послуг перенесення номерів.

Впровадження послуги перенесення номерів на телекомунікаційній мережі загального користування заплановане на 1 травня 2019 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: