«Нафтогаз» почав постачання газу Смілі

«Нафтогаз» почав постачання газу Смілі

Ситуація в Смілі нарешті врегульована і увійшла в правове русло, пояснили у «Нафтогазі»

НАК «Нафтогаз України» 27 грудня уклала договір і підтвердила номінації на газ КП «Смілакомунтеплоенерго», яке забезпечує теплом і гарячою водою місто Сміла Черкаської області.

Про це повідомляє прес-служба «Нафтогазу».

Зазначається, що надання номінацій на грудень і січень стало можливим після виконання місцевою владою міста та КП «Смілакомунтеплоенерго» вимог статті 22 закону України «Про теплопостачання» - прийняття боргів попереднього постачальника тепла ТОВ «Сміла Енергоінвест» перед «Нафтогазом».

«Ситуація в Смілі нарешті врегульована і увійшла в правове русло. Так могло бути вже давно, якби представники місцевої влади не намагалися заробити на цій ситуації короткострокові політичні дивіденди, створюючи незручності для людей. Закон - є закон, обійти його не вдасться. Для уникнення подібних ситуацій у майбутньому закликаємо місцеву владу відповідально ставитися до використання майна товариства і сумлінно платити за спожитий газ», - заявив перший заступник голови правління НАК Сергій Перелома.

Нагадаємо, 17 листопада всі житлові будинки і об’єкти соціальної сфери Сміли Черкаської області вже були забезпечені теплом. 

Ввечері 16 листопада в усі котельні Сміли Черкаської області почали подавати газ.

Раніше президент Петро Порошенко наказав зірвати пломби і дати газ Смілі.

Владі Сміли для входження в опалювальний сезон буде надано короткостроковий кредит на 25 млн грн.

 Читайте також статтю «Главкома»: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: