«Нафтогаз» заплатив юристам понад 14 млн євро на тяжби з «Газпромом»

«Нафтогаз» заплатив юристам понад 14 млн євро на тяжби з «Газпромом»

Найдорожче коштують послуги партнера і старшого консультанта норвезької фірми – 475 євро за годину

«Нафтогаз України» 27 вересня уклав угоду з компанією Wikborg, Rein & Co. Advokatfirma DA про юридичні послуги на 4 млн євро (близько 117 млн грн). Про це повідомляється у системі «ПроЗорро».
Після Майдану Україна у 2014 році почала судові тяжби з «Газпромом» щодо перегляду умов постачання газу. Нині є два арбітражних провадження в Арбітражному інституті Торгової палати м. Стокгольма (Швеція) між «Нафтогазом» та «Газпромом» щодо виконання контракту №КП (справа ТПС 2014/078) та контракту №ТКГУ (справа ТПС 2014/129).
«Нафтогаз» уперше найняв норвезьких юристів у липні 2014 року. Відтоді з ними уклали угод на загальну суму 14,54 млн євро, або 422,76 млн грн за нинішнім курсом.
За новою угодою фірма Wikborg, Rein & Co. Advokatfirma DA в особі партнерів Дага Мйоланда і Адне М. Хага продовжить захищати інтереси України до кінця 2016 року.
Оприлюднено погодинні гонорари посадовців фірми: найдорожче коштують послуги партнера і старшого консультанта – по 475 євро за годину. Сюди входять усі технічні витрати, крім витрат на відрядження і залучення третіх осіб.
Закупівлю провели за переговорною процедурою згідно з розпорядженням Кабінету міністрів №138 від 7 травня 2014 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: