Нагорний причетний до втечі з України одіозного соратника Януковича?

Нагорний причетний до втечі з України одіозного соратника Януковича?
Ренат Кузьмін був заступником генпрокурора у часи Януковича

Бізнесмен, який зафіксував все на приховану камеру зізнання про дежзраду Нагорного, розказав про подвиги, якими той хвалився

Російський бізнесмен з канадським громадянством Олексій Душутін в  інтерв’ю «Главкому» розказав деталі своїх зустрічей з Тимофієм Нагорним, якого тепер підозрюють у співпраці з Федеральною службою безпеки РФ та шахрайстві в особливо великих розмірах.

За словами Душутіна, Тимофій Нагорний хвалився тим, що вивіз (з України - ред.) через аеропорт колишнього першого заступника прокурора Рената Кузьміна. За словами Душутіна, на той момент він не знав, хто такий Кузьмін. Це потім йому пояснив Нагорний, що цю людину «боялася вся Україна» і  «…після президентських виборів йому (Кузьміну) потрібно було бігти». А Нагорний – «така велика людина», що допоміг йому в цьому», - переказує бізнесмен. І додає, що швидше за все Нагорний не брехав, коли говорив, що був завербований російськими спецслужбами. «Він називав прізвища людей, яких я знаю в Росії. Він дійсно з ними спілкувався», - запевняє Душутін.

На початку жовтня Нагорний та двоє російських громадян були затримані у Києві під час спроби отримати гроші від бізнесмена Олексія Душутіна. Крім шахрайства українцю інкримінують держзраду. 8 жовтня Печерський районний суд Києва обрав Нагорному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою і встановив заставу 528,6 тис грн. 22 жовтня апеляційний суд прийняв аргументи прокуратури та постановив скасувати попереднє рішення і обрати Нагорному запобіжний захід у вигляді арешту до 30 листопада без права застави. Нагорний був узятий під варту в залі суду.

Нагорному повідомлено про підозру у вчиненні державної зради та шахрайство в особливо великих розмірах. 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: