Напад пропагандиста Філліпса на посла буде розслідувати поліція

Напад пропагандиста Філліпса на посла буде розслідувати поліція

«Поліцейські зафіксували мою скаргу та записали свідчення», - повідомив посол України в Австрії Олександр Щерба

Після нападу прокремлівського провокатора Грема Філліпса на посла України в Австрії Олександра Щербу біля будівлі дипустанови у Відні була викликана поліція, яка зафіксувала інцидент.

Про це повідомляє Укрінформ.

«Поліцейські зафіксували мою скаргу та записали свідчення. Які далі будуть дії поліції, то вже інша справа», - сказав дипломат.

За його словами, поліція має знати про такі інциденти. «Людина приходить до іноземного посольства, кричить, що посол від нього ховається, а коли посол виходить, то починає ображати його словесно, а потім і взагалі штовхати. Поліція про це має знати», - зазначив Щерба.

Нагадаємо, прокремлівський пропагандист Грем Філліпс прийшов у понеділок до будівлі посольство України в Австрії та почав зйомку свого чергового провокаційного ролика. Після того як посол Олександр Щерба підійшов до нього поговорити, той почав словесно ображати дипломата, штовхати в груди та провокувати на бійку.

Раніше кремлівський пропагандист заявив, що створює власний список українських посадовців, які «відкрито підтримують тероризм». Туди він вніс і посла України в Австрії Олександра Щербу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: