Нардеп Лещенко розповів, що крім Григоришина спілкується ще й з Ахметовим

Нардеп Лещенко розповів, що крім Григоришина спілкується ще й з Ахметовим

Із мільярдером Рінатом Ахметовим Лещенко мав телефонну розмову

Народний депутат Сергій Лещенко визнав, що крім російського бізнесмена Костянтина Григоришина спілкується ще й з олігархом Рінатом Ахметовим.

Свого часу Лещенка помітили в ресторані під час зустрічі з російським бізнесменом Костянтином Григоришиним.

«Після цієї зустрічі я навіть зберіг чек, який складав десь 200 з чимось гривень: одна страва і один напій. Це була зустріч ділова, під час якої ми там не розважалися… Ми зустрічаємося з різними людьми, десятки разів на тиждень. Це не означає, що ми беремо хабарі в цих людей. Це не означає, що вони на нас впливають. Наша держава залежить в тому числі від людей, яким належать активи в цій державі. Тому що вони мають вплив на прийняття рішення президентом, державними регуляторами, міністрами тощо», – пояснив Лещенко мету зустрічі з Григоришиним.

Нардеп говорить, що з Григоришиним не бачилися вже «кілька тижнів чи навіть місяців, мені здається».

Лешенко стверджує, що з президентом України Петром Порошенком востаннє мав зустріч у січні цього року.

«Востаннє говорили і де він сказав, що Шокін і Кононенко – це члени його родини, і щоб я їх не чіпав», – згадує Лещенко.

Із мільярдером Рінатом Ахметовим мав телефонну розмову: «Ну, дозвольте, я про свої зустрічі і розмови все не буду розкривати», – так нардеп відмовився розказувати, про що розмовляв із Ахметовим.

Нардеп також пояснив, чому не показав у декларації 2 млн грн на депозиті у своєї матері.

«Це гроші не мамині, а це гроші мої. Просто вона їх взяла ще до (мого) обрання депутатом, це було взагалі до виборів парламентських навіть. Депозит закінчився до обрання депутатом. От і все (гроші з банку вже забрали). Ці ресурси були перевірені НАБУ і воно сказало, що всі гроші є легальними. За законом, у декларації вказують членів родини, з якими живеш і з ким пов'язує спільний побут. оскільки я з мамою не живу й спільний побут з нею не пов'язує, тож не вказував її в декларації. Помилка була не втому, що я не вказав гроші, а втому, що я вказав місце реєстрації й місце проживання одне і те ж», – сказав Лещенко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: