Нардеп Парасюк не надає свідчень у «справі Майдану», - ГПУ

Нардеп Парасюк не надає свідчень у «справі Майдану», - ГПУ
Володимир Парасюк

Парасюк не з’являється до слідчого ГПУ

Депутат Володимир Парасюк не з’являється до слідчого та не надає свідчень у справі вбивства правоохоронців під час подій Євромайдану.

Про це повідомив керівник Департаменту спеціальних розслідувань ГПУ Сергій Горбатюк.

«Щодо розслідування вбивства правоохоронців, де має бути допитаний Парасюк та ще низка осіб, — на жаль, вони обрали тактику не з’являтися до слідчого та не давати свідчень. На мою думку, це є неправильно, тому що ці свідчення потрібні для того, щоб розібратися, встановити всі обставини, щоб не було плям на цьому розслідуванні», — розповів Горбатюк.

Він також додав, що активіст майдану Іван Бубенчик відмовляється з'являтися до слідчого як підозрюваний, у зв'язку з цим йому не можуть змінити запобіжний захід і це також гальмує розслідування.

Нагадаємо, генеральний прокурор України Юрій Луценко підписав наказ про ліквідацію очолюваного Сергієм Горбатюком Департаменту спецрозслідувань ГПУ, який розслідував справи злочинів у центрі Києва під час Революції Гідності.

Натомість у структурі ГПУ створили Управління спеціальних розслідувань з тією ж штатною чисельністю, що і однойменне управління у складі колишнього Департаменту спеціальних розслідувань.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: