Нардеп Соболєв зізнався, що спонукало його «натовкти пику» Ляшку

Нардеп Соболєв зізнався, що спонукало його «натовкти пику» Ляшку
Нардепи Соболєв та Ляшко побилися біля заблокованої трибуни

Штовханина і бійки залишаються останнім способом захистити закон, вважає Єгор Соболєв

Народний депутат України («Самопоміч»), голова комітету ВРУ з питань запобігання і протидії корупції Єгор Соболєв відповідаючи на запитання про інцидент із головним «радикалом» Олегом Ляшком  і чому він «натовк» тому «пику», розповів, що в той день у ВРУ було важливе голосування, яке створювало загрозу для незалежності Національного антикорупційного бюро України. 

Про це Соболєв заявив на телеканалі ZIK .

За його словами, часто штовханина і бійки залишаються останнім способом захистити закон, національні інтереси та шанси на майбутнє. 

«Усі важливі розслідування, усі важливі затримання у цій країні проводять антикорупційне бюро і антикорупційна прокуратура, починаючи з Насірова, Охендовського, Мартиненка, завершуючи останньою історією з генералами у Міністерстві оборони, які обкрадали своїх солдатів, та ще й на сотні мільйонів гривень. І в парламенті, Адміністрації президента, уряді є багато людей, які хочуть знищити незалежність антикорупційного бюро», – заявив Соболєв.

Нардеп наголосив, що він як голова антикорупційного комітету захищає цю незалежність.

«Тоді мені довелося виривати мікрофон в Олега. Я не люблю насправді штовханини, бійок, … я люблю спокійну цивілізовану роботу. Просто часто це залишається останнім способом захистити закон, захистити національні інтереси, захистити шанси на майбутнє. Тоді, до речі, в той день, нам вдалося відстояти незалежність Антикорупційного бюро», – парламентарій.

Соболєв додав, що нині в Україні слід створити антикорупційний суд. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: