Нардеп зареєстрував постанову про засудження «кабальних газових контрактів»

Нардеп зареєстрував постанову про засудження «кабальних газових контрактів»

За словами Капліна, через підписання газових угод між Тимошенко і Путіним «економіка втратила біля 2 трильйонів гривень»

«19 січня виповнюється рівно 10 років, як відбулося підписання кабальних газових угод між Тимошенко та Путіним», - зазначив депутат Сергій Каплін

Народний депутат Сергій Каплін зареєстрував постанову про «10-ті роковини підписання кабальних газових контрактів» колишніми прем’єр-міністрами України та Російської Федерації Юлією Тимошенко і Володимиром Путіним.

Про це він написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

«19 січня виповнюється рівно 10 років, як відбулося підписання кабальних газових угод між Тимошенко та Путіним. Таким чином уряд профінансував армію Росії. Економіка втратила біля 2 трильйонів гривень, зруйновано цілі галузі, почався відтік трудового капіталу за кордон, Україна втратила енергетичний суверенітет», - зазначив Каплін.

Нардеп підкреслив, що за результатами розгляду вимагає «засудити дії уряду Тимошенко». Каплін направив звернення до ГПУ, НАБУ та вимагає провести ретельний аудит щодо «втрат для економіки та простих людей».

Нагадаємо, лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко заявила, що «одразу після перемоги на виборах новий президент подасть до парламенту законопроект про зміну порядку забезпечення населення газом».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: