Нардепи-прогульники побили власний антирекорд відвідуваності Ради

Нардепи-прогульники побили власний антирекорд відвідуваності Ради

До цього найгірші результати відвідуваності фіксували в лютому 2017 року

У жовтні на засіданнях Верховної Ради в середньому було зареєстровано 318 народних депутатів із 422, що є найгіршим показником за 2017 рік. Про це повідомили в громадській організацїі «Комітет виборців України».

До цього найгірші результати відвідуваності зафіксували в лютому 2017 року, коли в залі парламенту в середньому було зареєстровано 326 нардепів. У березні цей показник склав 332 нардепи, квітні - 341, травні - 334, червні - 343, липні - 341, вересні - 328.

У Комітеті виборців, посилаючись на дані письмової реєстрації, підкреслили, що в жовтні всі засідання Ради відвідали 33% народних депутатів (139 із 422). Шестеро депутатів не відвідали жодного засідання, 58 - пропустили понад половину засідань. Члени «Опозиційного блоку» Євген Бакулін та Вадим Рабінович, позафракційні Дмитро Ярош та В’ячеслав Константіновський (подав заяву про складання мандату депутата), а також нардепи-втікачі Олександр Онищенко й Сергій Клюєв не відвідали жодного засідання Ради за даними як письмової, так і електронної реєстрації.

При цьому Бакулін і Ярош також не відвідали жодного засідання парламенту у вересні, нагадали в КВУ. Серед фракцій і груп, за даними письмової реєстрації, найгірше показники відвідуваності у «Відродження», найкращі - у Блоку Петра Порошенка. У середньому в жовтні в залі було зареєстровано 83% депутатів фракції БПП, 79% - «Народного фронту» та «Радикальної партії Олега Ляшка», 75% - «Самопомочі», 74% - позафракційних, 73% - «Батьківщини», 62% - «Опозиційного блоку», 61% - «Волі народу», 58% - «Відродження».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: