Народний артист розповів, як у Київраді йому пропонували «чемоданчик доларів» за зраду Тимошенко

Народний артист розповів, як у Київраді йому пропонували «чемоданчик доларів» за зраду Тимошенко
Анатолій Хостікоєв

Популярний актор Анатолій Хостікоєв розказав про свій досвід походу в політику

Народний артист України, лауреат Шевченківської премії, актор Національного драматичного театру ім. Франка Анатолій Хостікоєв розповів про своє депутатство у Київській міській раді. Нагадаємо Хостікоєв був обраний туди за списком Блоку Юлії Тимошенко в часи мера Чорновецького.
В інтерв’ю телеканалу «112 Україна» на питання, чому Хостікоєв залишив посаду депутата Київради, актор відповів: «Тому що мені запропонували зрадити Юлію Володимирівну (Тимошенко - Ред.)… пропонували гроші, «чемоданчик».
Екс-депутат Київради стверджує, що не знає, скільки саме там було грошей, але уточнив, що це були долари.
За словами актора, йому пропонували не тільки гроші, а й посади. «Ну звичайно! Мало того, що гроші. Гроші то грошима. Я міг бути художнім керівником ще тоді. Мені пропонували пост міністра культури, пост художнього керівника», - згадує популярний артист.
«Я не зрадив Юлію Володимирівну. Не шкодую про те, що вчинив саме так, хоч і не є заможною людиною», - зазначив Хостікоєв.
«Так мені гроші були потрібні. Мені варто було зробити лише крок, і я б знівечив себе і знівечив свою долю», - згадав актор події 2008 року.
Щодо взаємовідносин між партійцями Хостікоєв не вважав їх дружніми. Тим більше запевнив, що його ненавиділи за «прогули».
Нагадаємо, Хостікоєв - депутат Київської міської ради кількох скликань. В останній раз, в травні 2008-го на дострокових виборах столичного мера та нового складу Київради, пройшов у першій п'ятірці списку Блоку Юлії Тимошенко. Працював в комісії з питань культури та інформаційної політики. У вересні 2008-го достроково склав депутатський мандат.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: