Народний депутат назвав бізнесмена, який «приклав руку» до вчорашніх заворушень в Одесі

Народний депутат назвав бізнесмена, який «приклав руку» до вчорашніх заворушень в Одесі
Фото: dumskaya.net

Тимчук повідомив, що напередодні зіткнень Служба безпеки України провела серію обшуків в офісах Аднана Ківана

Одіозний одеський бізнесмен Аднан Ківан, глава компанії «Кадорр Груп», якого називають в Одесі «сирійським забудовником» може бути причетний до зіткнень в Одесі, що пройшли напередодні. Про це заявив народний депутат від партії «Народний фронт» Дмитро Тимчук.

За його словами, бізнесмен долучився до організації зіткнень в Одесі після дій Служби безпеки України по відношенню до нього.

«Служба безпеки України провела серію обшуків в офісах даного пана, вилучивши, згідно з офіційним повідомленням, понад 100 печаток фіктивних підприємств і близько 20 млн грн готівкою. Останній завдав зустрічний удар - доклав руку до організації заворушення в Одесі. Принаймні, ЗМІ виявили «руку сирійця» в сьогоднішніх сутичках в Одесі, коли люди в масках влаштували бійку, кинули в натовп світлошумові гранати, а голові обласної поліції розбили голову», - пише Тимчук у Facebook.

«Наскільки я розумію, Ківан записав себе в недоторканні або ж в небожителі. Цей пан вирішив, що з якихось лише йому відомих причин українські правоохоронці зобов'язані обходити його стороною, боятися наближатися ... Залишається сподіватися, що в зв'язку з останніми подіями в центрі Одеси, коли трощили і ламали, били і топтали все ті ж добре засвічені люди з обслуги Ківана, він нарешті понесе заслужене покарання», - додав народний обранець.

Нагадаємо, запланована на 18 листопада зустріч власників території, на якій розташований Літній театр в Одеському міському саду, з громадськістю була зірвана радикалами, які напередодні влаштували напад на український театр в Одесі.

В ході акції на захист зелених насаджень Міського саду сталася масова бійка з вибухами петард і димовими шашками.

Спочатку повідомлялося про шість постраждалих правоохоронців. Також  у зіткненнях в Одесі розбили голову начальнику поліції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: