Насіров: Моє відновлення на посаді затягнули суд і Кабмін

Насіров: Моє відновлення на посаді затягнули суд і Кабмін

«Тобто хтось порушив закон в Кабміні, коли мене звільняли», - заявив Насіров

«Замість того, щоб в рамках законодавства трудовий спір завершити за 60 днів, справа розглядалася до грудня. Тобто 10 місяців», - підкреслив глава ДФС Роман Насіров

Розгляд справи про поновлення на посаді голови Державної фіскальної служби Романа Насірова усвідомлено затягували суд і Кабінет міністрів. Про це глава ДФС заявив в ефірі телеканалу ZIK.

Насіров підкреслив, що замість двох місяців його відновлення розтягнули практично на рік.

«Справа про поновлення на посаді почалася в лютому. Замість того, щоб в рамках законодавства трудовий спір завершити за 60 днів, справа розглядалася до грудня. Тобто 10 місяців. Кілька разів переносили, були перерви. В результаті 11 грудня було засідання, на якому ми пройшли стадію дебатів, і було оголошено виправдувальне рішення», - зазначив чиновник.

Глава ДФС здивований настільки великим терміном, оскільки вся його справа вмістилася на шести сторінках.

«Цікаво те, 10 місяців суд розглядав справу, Кабінет міністрів надавав документи. І всі ці документи, за якими мене звільняли - їх шість сторінок. У них взагалі нічого немає. І суд чітко ухвалив рішення: звільнення було незаконним. Тобто хтось порушив закон в Кабміні, коли мене звільняли», - підсумував Насіров.

Нагадаємо, 11 грудня Окружний адміністративний суд Києва визнав незаконним звільнення Романа Насірова з посади голови ДФС.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: