Навальний розказав, як у Росії напередодні Мундіалю шокували арештантів

Навальний розказав, як у Росії напередодні Мундіалю шокували арештантів
Олексій Навальний
Facebook Олексія Навального

За словами політика, у всіх камерах зробили євроремонт

Російський опозиціонер Олексій Навальний, який вийшов на свободу після 30-денного арешту, повідомив, що у місцях тимчасового обмеження волі в Росії напередодні чемпіонату світу з футболу відбувся ряд неочікуваних змін.

Про це він написав у соцмережі Facebook.

«Мабуть, влада не виключає, що доведеться заарештовувати за дебош п'яних англійських фанатів і не хочуть вдарити в бруд обличчям», - зазначив опозиціонер.

За його словами, у всіх камерах зробили євроремонт. «Грати пофарбували. Замість дірок в підлозі поставили унітази. У прогулянковому дворі поставили ворота і роздали справжні футбольні м'ячі», - написав Навальний.

Він додав, що годувати стали «краще, ніж в ресторані». «І навіть офіціант є - курсант зі школи міліції ходить і роздає меню. Можна вибрати один з двох варіантів», - повідомив політик.

За його словами, на закуску пропонували картопляний салат або пиріжок з капустою, на перше - харчо або борщ з пампушкою, основна страва - плов або шашлик, десерт: тірамісу або пиріжок з вишнею, напій: вода, журавлинний морс або безалкогольне пиво.

Також політик повідомив, що у камерах встановили величезні ЖК-екрани, щоб арештанти могли дивитися матчі чемпіонату.

«Так як співробітники спецприйомника англійської не знають, набрали стажерок - студенток з інязу. Вони ходять в спеціальній формі, щось середнє між поліцейським і стюардесою», - додав Навальний.

При цьому політик зазначив, що при виході на свободу колишнім арештантам дарують книжечку із законами та доміно (або нарди) з символікою чемпіонату.

Нагадаємо, міністерство закордонних справ України наполегливо рекомендувало українцям утриматися від поїздок до Російської Федерації для відвідання змагань фінальної частини чемпіонату світу з футболу, яка відбудеться з 14 червня по 15 липня.

Перший віце-спікер ВР Ірина Геращенко повідомила, що близько п’яти тисяч громадян України придбали квитки на чемпіонат світу з футболу у Росії.

Відомий французький сатиричний журнал Charlie Hebdo помістив на обкладинку нового номера карикатуру, присвячену Чемпіонату світу з футболу в Росії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: